Hva vi ser etter når vi vurderer nye elektrikere å profilere

Hva vi ser etter når vi vurderer nye elektrikere å profilere

En god elektriker må oppfylle mange krav. Det finnes helt klart noen obligatoriske krav som å være utdannet og lisensiert. Men utenom det, så er det også en del andre kvaliteter som vellykkede elektrikere ser ut til å ha. 

I denne artikkelen nevner vi noen av tingene vi ser etter når vi vurderer nye elektrikere å profilere på nettsiden vår. 

Lærevillighet

Når det kommer til læring på jobben, så gjelder det ikke kun det som skjer akkurat der – på jobben. Det er mye en elektriker må kunne for å gjøre jobben sin på en trygg og effektiv måte, og å innhente ny kunnskap er den beste måten å lære de tingene på.

Dette betyr at en god elektriker jevnlig oppsøker nye kurs og opplæringer å gå gjennom, slik at de på den måten gjenskaper seg selv gjennom karrieren. 

Gode kommunikasjonsevner

Enten man tenker å jobbe selvstendig eller i en bedrift, så vil kommunikasjonsevner ha mye å si for ens karriere som elektriker. Elektrikere jobber sammen med mange andre yrkesarbeidere, for eksempel rørleggere, tømrere, og taktekkere. Da er det essensielt at de er i stand til å få andre til å forstå hva de mener på en enkel måte. 

Jo større bedriften er, jo viktigere blir det å kunne kommunisere godt. Større firmaer jobber som regel på flere og større områder, noe som øker antall ulike yrker som samarbeider på samme prosjekt.

Kundeservice

Elektrikeren er en forlengelse av firmaet de jobber for. De har fritt spillerom for hvordan de opptrer på jobb, noe som gir dem en høyere form for ansvar enn hvis de alltid blir overvåket. 

For det meste jobber elektrikere ute hos en kunde. Om det går ut på å skifte en lyspære eller installere et nytt elanlegg, så vil man alltid møte folk i løpet av arbeidsdagen. Da er det viktig at elektrikeren utstråler godt humør og kundeservice. Dette er fordi ryktet til elektrikeren og firmaet de jobber for vil ha alt å si når den samme kunden trenger hjelp i fremtiden.

Punktene ovenfor er altså ting vi ser på når vi vurderer hvilke elektrikere vi skal profilere på nettsiden vår. Kjenner du deg igjen i noen av dem?

RELAX. ENJOY.

Skriv til oss